Als gastouder is het je passie om te werken met kinderen, benader je ieder kind als uniek individu en geef je hem de ruimte zijn eigen “ik” te ontdekken. Je biedt gestructureerde, veilige en hygiënische opvang met veel liefde, respect, waardering en ondersteuning. Een tweede thuis…

Als gastouder verzorg je kleinschalige kinderopvang in de eigen woning of in het huis van de ouder. Je vangt maximaal zes kindjes tegelijk op in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Eventuele eigen kinderen tellen mee tot ze tien jaar oud zijn. Je bepaalt zelf hoeveel je werkt, uiteraard in overleg met de vraagouder.

Voor je als gastouder aan de slag kunt, dien je wel aan een aantal overheidseisen te voldoen. Zo ben je minimaal 18 jaar oud, beschik je over een diploma MBO-2 ‘Helpende Welzijn’ of een ander goedgekeurd diploma, kun je een Verklaring Omtrent het Gedrag overleggen en heb je een diploma EHBO aan kinderen.

Van Gastouderbureau Piekeboe mag je verwachten dat we je met raad en daad bijstaan, we zijn flexibel en denken met je mee. Uiteraard staan we open voor feedback.

Ben je enthousiast na het lezen van bovenstaande informatie, kijk dan eens op de pagina ‘Vraag en aanbod’ of neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde gastouders!