Als ouder is het belangrijk je kind(eren) met een gerust hart achter te kunnen laten. Je vindt het belangrijk te weten hoe de zorg voor je kind(eren) wordt vormgegeven.

Gastouderbureau Piekeboe neemt uitgebreid de tijd om uw eisen, wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Aan de hand van deze gegevens kijken wij of één van de door ons zorgvuldig geselecteerde gastouders bij u past, of gaan we voor u op zoek naar een geschikte gastouder. Uiteraard is het ook mogelijk uw eigen oppas bij ons te registreren.

Gastouderopvang is al mogelijk vanaf slechts een paar uren opvang per week. Daarnaast betaalt u bij Gastouderbureau Piekeboe volgens het principe ‘Uurtje, factuurtje’. Op deze manier blijft de kinderopvang betaalbaar. U vindt onze tarieven op de Prijslijst, of neemt u contact met ons op voor een passende offerte. De genoemde tarieven zijn bruto, mogelijk komt u in aanmerking voor Kinderopvangtoeslag. Als Toeslagendienstverlener kunnen wij u ook bij het regelen van deze toeslag van dienst zijn!

Voor verdere informatie over onze werkwijze, verwijzen wij u naar ons Informatieboekje.
Op de pagina ‘Vraag en aanbod’ stelt een aantal gastouders zich aan u voor.
Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord!