Op deze pagina vindt u de actuele zoekopdrachten en een aantal gastouders stelt zich hier voor.
Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vraag

Joure, gastouder gezocht
Voor een gezin met 4 kinderen is Gastouderbureau Piekeboe op zoek naar een gastouder in Joure voor de jongste 3. Opvang is nodig op woensdag en donderdag van 7.00 uur tot 8.30 uur en van 14.15 uur tot 17.00 uur à 17.30 uur. Om de week (in 2021 de even weken) ook op vrijdagochtend van 7.00 uur tot 8.30 uur. De kinderen zijn 8, 6 en 4 jaar oud en gaan naar de Wumkesskoalle. Halen en brengen is gewenst.

Ben of ken jij de gastouder die ruimte heeft voor dit gezellige gezin, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0636335455 (app of bellen) of info@gob-piekeboe.nl. We staan je graag te woord.

Lippenhuizen, gastouder aan huis gezocht
Voor een kindje van ruim 1 jaar zoekt Gastouderbureau Piekeboe een gastouder aan huis in Lippenhuizen. Om mee te beginnen graag 1 of 2 ochtenden, om dit uiteindelijk uit te bouwen naar 1 dag per week met voorkeur voor de donderdag of vrijdag. Opvang is nodig van ongeveer 9.00 uur in de ochtend tot 17.00 uur in de middag.

Ben of ken jij de gastouder die er van houdt om er lekker op uit met de kleine en ruimte heeft voor deze aanvraag, of wil je vrijblijvend meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, telefonisch, via Whatsapp of mail op 0636335455 of info@gob-piekeboe.nl. We staan je graag te woord.

Sintjohannesga, gastouder aan huis gezocht
Voor een gezin woonachtig in Sintjohannesga is Gastouderbureau Piekeboe op zoek naar een gastouder aan huis. De opvangbehoefte is flexibel, variërend van soms slechts enkele dagdelen per week tot 3 volle dagen opvang. Gemiddeld gezien gaat dit om 16-24 uur per week, in de uren tussen 8.15 en 17.00 uur.

Het gezin bestaat uit vader, moeder en 3 dochters van 4, 2 en 0 jaar. Ben of ken jij de zorgzame en flexibele gastouder die deze meiden een warme opvangplek kan bieden, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@gob-piekeboe.nl of bel of app 0636335455. We staan je graag te woord.

Naast bovenstaande zoekopdrachten, zijn we uiteraard altijd op zoek naar gemotiveerde gastouders (in spe). Vraagt u vrijblijvend informatie aan!

Aanbod

De Knipe, Limkje, It hol fan Sol
Limkje is geboren in 1960, gehuwd en moeder van twee volwassen dochters. Al sinds 1998 is ze werkzaam als gastouder, sinds 2016 bekend als ‘It hol fan Sol’.

“In ‘It hol fan Fol’ zie ik kinderopvang als een levensstijl, kinderen zijn dan ook op dat moment een onderdeel van mijn gezin. It hol fan Sol biedt kinderen een warm nest waar ze mogen opgroeien samen met andere kinderen en zich ontwikkelen in hun eigen tempo. Aan de hand van thema’s gaan we knutselen, liedjes zingen en dansen.”

Nieuwsgierig naar wat Limkje u kan bieden? Neemt u dan eens een kijkje op de site of facebookpagina en neem vrijblijvend contact op!

Gastouderopvang Anna Nana
Zoek je een vrolijke en bekwame gastouder aan huis, neem dan eens een kijkje op de site van Anna. Hieronder stelt zij zich aan je voor.

Vanuit mijn ervaring als o.a. Au Pair weet ik dat ik mij goed aan kan passen aan de behoeftes en verwachtingen van de ouders. Tijdens het werken met kinderen bied ik een gezonde dosis vrolijkheid in combinatie met het creëren van structuur en een rustige sfeer. Een ritje naar de speeltuin, het bos of lekker creatief bezig zijn is ook regelmatig onderdeel van de dag! Belangrijk vind ik dat het kind zich veilig en vertrouwd voelt en vooral lekker kind kan zijn. Hier heb ik graag een bijdrage in! 

Jubbega, Expansielaan, Ingrid
Bent u op zoek naar een ervaren, betrouwbare en liefdevolle gastouder? Ze biedt vaste en flexibele opvang van maandag tot en met donderdag. In overleg is er veel mogelijk!
Nieuwsgierig of gastouder Ingrid wat voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0516463089 of Gastouderbureau Piekeboe.

Jubbega, Schoolweg, Sylvia
Zoekt u voor uw kinderen een gemotiveerde, ervaren en liefdevolle gastouder, dan stellen wij u graag voor aan Sylvia. Sylvia is moeder van een zoontje van drie jaar. Ze is flexibel inzetbaar, van maandag tot en met vrijdag, voor zowel dagopvang als buitenschoolse opvang.

Oosterwolde, wijk Prandinga / in de Maden, Catharina
Catharina biedt professionele opvang, waar jouw kind de juiste aandacht krijgt om zich zo optimaal te ontwikkelen in eigen tempo, indien nodig met stimuleren. Dit in een ontspannen en rustige opvang met een huiselijk karakter.

“Ik ben vrolijk, zorgzaam, enthousiast, gestructureerd, betrouwbaar, duidelijk, gedreven, transparant in communicatie en flexibel. Kinderen kunnen zichzelf zijn en spelen kan zowel binnen als buiten. Kortom: een mooie plek om je te mogen ontwikkelen, leren, groeien en samen te genieten!”

Past dit bij jou? Neem dan vrijblijvend contact op of neem eens een kijkje op de Facebookpagina!

Oosterwolde, Henriëtte, Kinderopvang “Diedeldoempien”
Henriëtte is al jaren werkzaam als gastouder en biedt uw kind, samen met haar gezin, een tweede thuis. Ze is uiterst flexibel in breng- en haaltijden. In overleg is veel mogelijk!

“Ik ben ondertussen alweer 18 jaar gastouder en doe dit nog steeds met heel veel plezier! Luiers verschonen, neuzen poetsen maar ook een knuffel en even lekker gek doen hoort er allemaal bij! Ik ben zeer flexibel en heb nog plekjes vrij op de woensdag, donderdag en vrijdag en in het weekend in overleg!”  

Oosterwolde, Sanne, Gastouder Sanne
Sanne is een gedreven en zorgzame gastouder die graag fulltime aan de slag wil. Ze woont met haar gezin in een ruime woning aan een doodlopende straat. Achter huis ligt een prachtige grote tuin met diverse speeltoestellen.

“Het werken met kinderen is waar mijn hart ligt. Ik ben creatief, zorgzaam, werk gestructureerd en zou graag uw kind(eren) een tweede thuis bieden.  Neemt u vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie!”

Neemt u ook eens een kijkje op de Facebookpagina of site van Gastouder Sanne!  Of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Oosterwolde, Sijke, Kinderopvang Aan het Wijkje
Sijke is al 12 jaar werkzaam als gastouder en biedt verantwoorde, gezellige en huiselijke opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

“Mijn doel is om elk kind een gezellige dag te bieden en ervoor te zorgen dat ze met een blij gevoel naar huis gaan en graag terug komen. Ik pas de activiteiten en uitdagingen aan op de leeftijd en ontwikkeling van het kind. Ze moeten zich op hun eigen wijze en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.”

Kinderopvang Aan het Wijkje is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.00 uur. Nieuwsgierig wat Sijke u kan bieden? Neem dan eens een kijkje op de site!

Sneek, wijk Sperkhem, Jolanda, Gastouder Jolanda
Bent u op zoek naar een kleinschalige, huiselijke en flexibele opvang voor uw kind(eren)? Neemt u dan eens een kijkje bij Gastouder Jolanda. Jolanda is een lieve en ervaren gastouder en biedt opvang op werkdagen van 07.00 uur tot 17.30 uur. Wilt u eens kijken wat ze op een dag zoal doen, neemt u dan eens een kijkje op haar Facebookpagina!