Op deze pagina vindt u de actuele zoekopdrachten en een aantal gastouders stelt zich hier voor.
Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vraag

Diever, gastouder aan huis gezocht
Voor een gezin met 2 kinderen van 7 jaar en 7 maanden zoekt Gastouderbureau Piekeboe een gastouder aan huis. Ouders hebben een bedrijf aan huis en zoeken iemand die op flexibele dagen en tijden de zorg voor hun kinderen op zich wil nemen. Het is handig als je in het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer in verband met het halen en brengen van en naar school.

Ben of ken jij de flexibele gastouder die dit gezin zoekt, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Joure, gastouder gezocht
Voor een gezin met 2 kinderen, net 3 jaar en 4 maanden, zoekt Gastouderbureau Piekeboe een flexibele gastouder.

Opvang is benodigd op woensdag en flexibel op dinsdag en/of donderdag. Gemiddeld zal er rond de 25 à 30 uren opvang per maand worden afgenomen.

De voorkeur gaat uit naar een gastouder die vanaf schooljaar 2021/2022 de oudste naar school kan brengen (OBS Westermar of CBS It Haskerfjild). Ben of ken jij de flexibele, gestructureerde en actieve gastouder die dit gezin zoekt, neem dan vrijblijvend contact met me op via info@gob-piekeboe.nl of 0636335455.

Joure, gastouder aan huis gezocht
Voor een jong gezin met 2 kinderen van 2,5 jaar en 4 maanden is Gastouderbureau Piekeboe op zoek naar een gastouder die bij de vraagouder thuis opvang wil verzorgen.
Opvang is nodig op 2 dagen in overleg, verdeeld over de woensdag, donderdag en vrijdag van ongeveer 08.00 uur tot 17.30 uur.

Ben of ken jij de actieve en zorgzame gastouder die ruimte heeft voor deze opvangvraag, neem dan vrijblijvend contact met me op via info@gob-piekeboe.nl of telefonisch of via Whatsapp op 0636335455.

Leeuwarden, Vrijheidswijk-West, gastouder aan huis gezocht
Voor een gezin met 3 kinderen van 7 en 10 jaar en een baby op komst zoekt Gastouderbureau Piekeboe een gastouder aan huis. Opvang is benodigd van maandag tot en met donderdag van 6.30 uur tot 16.00 uur. De oudste kinderen gaan naar IKC Aventurijn, halen en brengen is gewenst.

Ben of ken jij de gastouder die ruimte heeft voor deze opvangvraag, neem dan vrijblijvend contactmet me op. Ik sta je graag te woord.

Noordwolde, gastouder gezocht
Voor een meisje van bijna 3 jaar zoekt Gastouderbureau Piekeboe een gastouder in Noordwolde. Opvang is nodig op dinsdag en donderdag van plm. 09.00 uur tot 16.30 uur.

Ben of ken jij de actieve gastouder die ruimte heeft voor deze aanvraag en bij voorkeur leeftijdsgenootjes om mee te spelen? Neem dan vrijblijvend contact op via mail, telefonisch of Whatsapp via info@gob-piekeboe.nl of 0636335455. Ik sta je graag te woord!

Omgeving Jonkersland / Langezwaag, gastouder gezocht
Voor een jong gezin uit Jonkersland is Gastouderbureau Piekeboe op zoek naar een gastouder voor 2 dagen voor een kindje van 3 jaar en een baby. Gewenste start van de opvang is februari 2021.
Vaste opvangdag is dinsdags, de andere dag kan in overleg ingepland worden op woensdag, donderdag of vrijdag. De oudste gaat naar de Peuteropvang in Langezwaag op woensdag en donderdag.

Ben of ken jij de lieve en zorgzame gastouder die dit gezin zoekt, neem dan vrijblijvend contact op via mail (info@gob-piekeboe.nl), telefonisch of via WhatsApp (0636335455).

Oudehaske, gastouder aan huis
Voor een gezin met twee kinderen in de leeftijd van 4 en 6 jaar is Gastouderbureau Piekeboe op zoek naar een gastouder aan huis.
Gewenste opvangdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag, waarbij opvang nodig is van 07.00 uur tot 08.30 uur en van 14.15 uur tot ongeveer 18.00 uur. De kinderen gaan naar CBS De Tarissing. Halen en brengen is gewenst.

Het zou fijn zijn als je in het bezit bent van een auto in verband met eventuele sport- en speelafspraken.

Ben jij de liefdevolle en ondernemende gastouder die dit gezin zoekt, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Tjalleberd, gastouder gezocht
Voor 2 kinderen van 9 maanden en 3 jaar zoekt Gastouderbureau Piekeboe een gastouder in of rondom Tjalleberd. Opvang is nodig op maandag, woensdag, donderdag van 07.15 uur tot ongeveer 18.00 uur en vrijdags van 07.15 uur tot 14.00 uur. Het zou fijn zijn wanneer je de oudste op maandag en donderdag kunt halen vanaf de Peuteropvang Pinokkio.

Ben of ken jij de liefdevolle en gestructureerde gastouder die ruimte heeft voor deze zoekopdracht, neem dan vrijblijvend contact me me op via info@gob-piekeboe.nl of 0636335455 (ook whatsapp). Ik sta je graag te woord!

Wolvega, gastouder gezocht
Voor 2 jongens van 1 en 3 jaar oud zoekt Gastouderbureau Piekeboe een gastouder in Wolvega. Opvang is nodig op dinsdag en donderdag, hele dagen. De oudste zal vanaf schooljaar 2021/2022 naar OBS Heidepolle of CBS De Wegwijzer gaan. Het is fijn als je in de gelegenheid bent te brengen en halen.

Ben of ken jij de gastouder die ruimte heeft voor deze aanvraag, neem dan vrijblijvend contact met me op via info@gob-piekeboe.nl of telefonisch of via Whatsapp op 0636335455.

Naast bovenstaande zoekopdrachten, zijn we uiteraard altijd op zoek naar gemotiveerde gastouders (in spe). Vraagt u vrijblijvend informatie aan!

Aanbod

Blesdijke, Apolonia, Gastouder Nenna
Apolonia is een ervaren en ondernemende gastouder die uw kind een tweede thuis biedt:

“Ik vind het belangrijk om in te zien, dat elk kind uniek is. Ik wil er dan ook voor zorgen dat ze zichzelf hier kunnen zijn, zodat ze zich veilig voelen en kunnen ontwikkelen.”

Ze is beschikbaar op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur. Neemt u voor meer informatie ook eens een kijkje op haar site of neemt u vrijblijvend contact met ons op!

De Knipe, Limkje, It hol fan Sol
Limkje is geboren in 1960, gehuwd en moeder van twee volwassen dochters. Al sinds 1998 is ze werkzaam als gastouder, sinds 2016 bekend als ‘It hol fan Sol’.

“In ‘It hol fan Fol’ zie ik kinderopvang als een levensstijl, kinderen zijn dan ook op dat moment een onderdeel van mijn gezin. It hol fan Sol biedt kinderen een warm nest waar ze mogen opgroeien samen met andere kinderen en zich ontwikkelen in hun eigen tempo. Aan de hand van thema’s gaan we knutselen, liedjes zingen en dansen.”

Nieuwsgierig naar wat Limkje u kan bieden? Neemt u dan eens een kijkje op de site of facebookpagina en neem vrijblijvend contact op!

Gastouderopvang Hamertje Tik
Het vaste gezicht van Gastouderopvang Hamertje Tik is Hennie Spijksma. Zij is al jaren werkzaam als gastouder en biedt opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar.  Flexibiliteit, communicatie, openheid van zaken en respect voor elkaar zijn belangrijke kernwoorden bij Gastouderopvang Hamertje Tik.

“Ik vind het belangrijk dat een kind zich lekker thuis voelt en dat de opvang een verlengde van de thuissituatie is. Wat zo mooi is aan een gastouderopvang: kinderen krijgen onderling een sterke band. Ze spelen dan ook regelmatig bij elkaar thuis. Het bevorderen van deze vorm van sociaal ontwikkelen wil ik dan ook goed stimuleren.”

Bent u nieuwsgierig geworden wat Hennie voor uw kind(eren) kan betekenen? Neemt u dan eens een kijkje op haar site of facebookpagina!

Jubbega, Expansielaan, Ingrid
Bent u op zoek naar een ervaren, betrouwbare en liefdevolle gastouder? Ze biedt vaste en flexibele opvang van maandag tot en met donderdag. In overleg is er veel mogelijk!
Nieuwsgierig of gastouder Ingrid wat voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0516463089 of Gastouderbureau Piekeboe.

Jubbega, Schoolweg, Sylvia
Zoekt u voor uw kinderen een gemotiveerde, ervaren en liefdevolle gastouder, dan stellen wij u graag voor aan Sylvia. Sylvia is moeder van een zoontje van drie jaar. Ze is flexibel inzetbaar, van maandag tot en met vrijdag, voor zowel dagopvang als buitenschoolse opvang.

Oosterwolde, wijk Prandinga / in de Maden, Catharina
Catharina biedt professionele opvang, waar jouw kind de juiste aandacht krijgt om zich zo optimaal te ontwikkelen in eigen tempo, indien nodig met stimuleren. Dit in een ontspannen en rustige opvang met een huiselijk karakter.

“Ik ben vrolijk, zorgzaam, enthousiast, gestructureerd, betrouwbaar, duidelijk, gedreven, transparant in communicatie en flexibel. Kinderen kunnen zichzelf zijn en spelen kan zowel binnen als buiten. Kortom: een mooie plek om je te mogen ontwikkelen, leren, groeien en samen te genieten!”

Past dit bij jou? Neem dan vrijblijvend contact op of neem eens een kijkje op de Facebookpagina!

Oosterwolde, Henriëtte, Kinderopvang “Diedeldoempien”
Henriëtte is al jaren werkzaam als gastouder en biedt uw kind, samen met haar gezin, een tweede thuis. Ze is uiterst flexibel in breng- en haaltijden. In overleg is veel mogelijk!

“Ik ben ondertussen alweer 18 jaar gastouder en doe dit nog steeds met heel veel plezier! Luiers verschonen, neuzen poetsen maar ook een knuffel en even lekker gek doen hoort er allemaal bij! Ik ben zeer flexibel en heb nog plekjes vrij op de woensdag, donderdag en vrijdag en in het weekend in overleg!”  

Oosterwolde, Sanne, Gastouder Sanne
Sanne is een gedreven en zorgzame gastouder die graag fulltime aan de slag wil. Ze woont met haar gezin in een ruime woning aan een doodlopende straat. Achter huis ligt een prachtige grote tuin met diverse speeltoestellen.

“Het werken met kinderen is waar mijn hart ligt. Ik ben creatief, zorgzaam, werk gestructureerd en zou graag uw kind(eren) een tweede thuis bieden.  Neemt u vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie!”

Neemt u ook eens een kijkje op de Facebookpagina of site van Gastouder Sanne!  Of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Oosterwolde, Sijke, Kinderopvang Aan het Wijkje
Sijke is al 12 jaar werkzaam als gastouder en biedt verantwoorde, gezellige en huiselijke opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

“Mijn doel is om elk kind een gezellige dag te bieden en ervoor te zorgen dat ze met een blij gevoel naar huis gaan en graag terug komen. Ik pas de activiteiten en uitdagingen aan op de leeftijd en ontwikkeling van het kind. Ze moeten zich op hun eigen wijze en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.”

Kinderopvang Aan het Wijkje is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.00 uur. Nieuwsgierig wat Sijke u kan bieden? Neem dan eens een kijkje op de site!

Sneek, wijk Sperkhem, Jolanda, Gastouder Jolanda
Bent u op zoek naar een kleinschalige, huiselijke en flexibele opvang voor uw kind(eren)? Neemt u dan eens een kijkje bij Gastouder Jolanda. Jolanda is een lieve en ervaren gastouder en biedt opvang op werkdagen van 07.00 uur tot 17.30 uur. Wilt u eens kijken wat ze op een dag zoal doen, neemt u dan eens een kijkje op haar Facebookpagina!