Op deze pagina vindt u de actuele zoekopdrachten en een aantal gastouders stelt zich hier voor.
Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vraag

Aldeboarn e.o., gastouder gezocht
Het gaat om een jongen van 5 jaar die op dinsdag en woensdag voorschoolse opvang nodig heeft en op woensdag en donderdag naschoolse opvang. Hij gaat naar basisschool De Boarne.

Ben of ken jij een leuke gastouder? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0513745087(ook Whatsapp) of info@gob-piekeboe.nl.

Heerenveen, wijk de Akkers, gastouder gezocht
Voor een meisje van 6 jaar zijn wij op zoek naar een gastouder voor voor- en naschoolse opvang voor gemiddeld 2 wisselende dagen per week, maandagen uitgezonderd.
In de ochtend kan opvang nodig zijn vanaf 7.45 uur en in de middag tot 15.30 uur of 17.45 uur. Het meisje gaat naar OBS route 0513, halen en brengen is gewenst. De schooltijden zijn van 8.30 uur tot 14.00 uur.
Indien de opvang op dinsdag of vrijdag valt, zou het fijn zijn wanneer sport door kan gaan, beide dagen in Heerenveen. Dinsdagen van 15.00 uur tot 16.30 uur en vrijdagen van 16.30 uur tot 17.30 uur.

Ben of ken jij de flexibele gastouder die ruimte heeft voor deze aanvraag, of een deel hiervan, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en/of overleg. Je bereikt ons telefonisch of per Whatsapp op het nummer 0513745087 of per mail op info@gob-piekeboe.nl. We staan je graag te woord!

Joure, gastouder gezocht
Voor een gezin met een kindje van 1 en een kindje van 8 jaar zoekt Gastouderbureau Piekeboe en flexibele gastouder.
Opvang is veelal nodig tussen 12.00 uur en 18.00 uur op woensdag, donderdag en vrijdagen. Soms alle drie de dagen, soms een week niet.De oudste gaat naar de St. Mattheüsschool, halen is gewenst.

Ben of ken jij de gastouder die deze kinderen een fijne opvangplek kan bieden, neem dan vrijblijvend contact met ons op per app of telefonisch op het nummer 0513745087 of mail ons op info@gob-piekeboe.nl. We staan je graag te woord!

Joure, gastouder gezocht
Voor een gezin woonachtig in Joure zoeken we een gastouder voor 2 kinderen van 2 en 4 jaar oud.
Opvang is nodig op woensdag, donderdag en vrijdag van 10.30 uur tot 17.30 uur. Beide kinderen gaan naar IKC Sint Mattheüs, halen is gewenst. De jongste gaat op donderdagen naar de peuteropvang, waardoor de opvang dan start om 12.00 uur.

Heb jij ruimte op deze dagen voor deze 2 kinderen, dan komen we graag met je in contact. Ook als je maar gedeeltelijk of op andere dagen ruimte hebt, kijken we graag samen naar de mogelijkheden. Je kunt ons per e-mail bereiken via info@gob-piekeboe.nl en telefonisch of via Whatsapp op het nummer 0513745087. We staan je graag te woord!

Lippenhuizen, gastouder aan huis gezocht
Voor een kindje van ruim 1 jaar zoekt Gastouderbureau Piekeboe een gastouder aan huis in Lippenhuizen. Om mee te beginnen graag 1 of 2 ochtenden, om dit uiteindelijk uit te bouwen naar 1 dag per week met voorkeur voor de donderdag of vrijdag. Opvang is nodig van ongeveer 9.00 uur in de ochtend tot 17.00 uur in de middag.

Ben of ken jij de gastouder die er van houdt om er lekker op uit met de kleine en ruimte heeft voor deze aanvraag, of wil je vrijblijvend meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, telefonisch, via Whatsapp of mail op 0513745087 of info@gob-piekeboe.nl. We staan je graag te woord.

Sintjohannesga, gastouder aan huis gezocht
Voor een gezin woonachtig in Sintjohannesga is Gastouderbureau Piekeboe op zoek naar een gastouder aan huis. De opvangbehoefte is flexibel, variërend van soms slechts enkele dagdelen per week tot 3 volle dagen opvang. Gemiddeld gezien gaat dit om 16-24 uur per week, in de uren tussen 8.15 en 17.00 uur.

Het gezin bestaat uit vader, moeder en 3 dochters van 4, 2 en 0 jaar. Ben of ken jij de zorgzame en flexibele gastouder die deze meiden een warme opvangplek kan bieden, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@gob-piekeboe.nl of bel of app 0513745087. We staan je graag te woord.

Waskemeer en omstreken, gastouder gezocht
Voor een jongen van 4 jaar zoekt Gastouderbureau Piekeboe een gastouder in of rondom Waskemeer.
De opvangvraag is flexibel en kan nodig zijn van 7.00 uur tot 8.30 uur, van 14.15 uur tot 15.15 uur of van 15.00 uur tot 17.00 uur.
De woensdag is hierbij uitgezonderd, gemiddeld zal er zo’n 20 uren opvang per maand worden afgenomen. Halen van en brengen naar CBS De Paadwizer is gewenst.

Ben of ken jij de flexibele gastouder die ruimte heeft voor deze opvangvraag, of overweeg je gastouder te worden, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag verder.

We zijn telefonisch of via Whatsapp bereikbaar op het nummer 0513745087 en per e-mail op info@gob-piekeboe.nl. We staan je graag te woord!

Naast bovenstaande zoekopdrachten, zijn we uiteraard altijd op zoek naar gemotiveerde gastouders (in spe). Vraagt u vrijblijvend informatie aan!

Aanbod

De Knipe, Limkje, It hol fan Sol
Limkje is geboren in 1960, gehuwd en moeder van twee volwassen dochters. Al sinds 1998 is ze werkzaam als gastouder, sinds 2016 bekend als ‘It hol fan Sol’.

“In ‘It hol fan Fol’ zie ik kinderopvang als een levensstijl, kinderen zijn dan ook op dat moment een onderdeel van mijn gezin. It hol fan Sol biedt kinderen een warm nest waar ze mogen opgroeien samen met andere kinderen en zich ontwikkelen in hun eigen tempo. Aan de hand van thema’s gaan we knutselen, liedjes zingen en dansen.”

Nieuwsgierig naar wat Limkje u kan bieden? Neemt u dan eens een kijkje op de site of facebookpagina en neem vrijblijvend contact op!

Gastouderopvang Anna Nana
Zoek je een vrolijke en bekwame gastouder aan huis, neem dan eens een kijkje op de site van Anna. Hieronder stelt zij zich aan je voor.

Vanuit mijn ervaring als o.a. Au Pair weet ik dat ik mij goed aan kan passen aan de behoeftes en verwachtingen van de ouders. Tijdens het werken met kinderen bied ik een gezonde dosis vrolijkheid in combinatie met het creëren van structuur en een rustige sfeer. Een ritje naar de speeltuin, het bos of lekker creatief bezig zijn is ook regelmatig onderdeel van de dag! Belangrijk vind ik dat het kind zich veilig en vertrouwd voelt en vooral lekker kind kan zijn. Hier heb ik graag een bijdrage in! 

Joure e.o., gastouder aan huis, Dieuwke
Zoek je opvang voor je kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving? Gastouder Dieuwke heeft ruimte voor een nieuw gezin in de omgeving van Joure en stelt zich aan je voor:

Binnenkort heb ik extra ruimte voor twee dagen per week om bij jullie thuis te komen, om daar de kinderen op te vangen. Ik heb ruime ervaring als gastouder. Ik vind het belangrijk dat kinderen in hun waarde gelaten worden en dat ze emoties kunnen uiten. In hun eigen omgeving voelen ze zich het fijnst en op deze manier kan ik ook goed rekening houden met de regels die thuis gelden. Vanuit mijn verleden in het onderwijs vind ik het leuk om af en toe creatieve activiteiten te ondernemen met de kinderen.

De oppasdagen kunnen in overleg, met op dit moment een voorkeur voor maandag, woensdag en/of donderdag.

Jubbega, Schoolweg, Sylvia
Zoekt u voor uw kinderen een gemotiveerde, ervaren en liefdevolle gastouder, dan stellen wij u graag voor aan Sylvia. Sylvia is moeder van een zoontje van drie jaar. Ze is flexibel inzetbaar, van maandag tot en met vrijdag, voor zowel dagopvang als buitenschoolse opvang.

Oosterwolde, wijk Prandinga / in de Maden, Catharina
Catharina biedt professionele opvang, waar jouw kind de juiste aandacht krijgt om zich zo optimaal te ontwikkelen in eigen tempo, indien nodig met stimuleren. Dit in een ontspannen en rustige opvang met een huiselijk karakter.

“Ik ben vrolijk, zorgzaam, enthousiast, gestructureerd, betrouwbaar, duidelijk, gedreven, transparant in communicatie en flexibel. Kinderen kunnen zichzelf zijn en spelen kan zowel binnen als buiten. Kortom: een mooie plek om je te mogen ontwikkelen, leren, groeien en samen te genieten!”

Past dit bij jou? Neem dan vrijblijvend contact op of neem eens een kijkje op de Facebookpagina!

Oosterwolde, Henriëtte, Kinderopvang “Diedeldoempien”
Henriëtte is al jaren werkzaam als gastouder en biedt uw kind, samen met haar gezin, een tweede thuis. Ze is uiterst flexibel in breng- en haaltijden. In overleg is veel mogelijk!

“Ik ben ondertussen alweer 18 jaar gastouder en doe dit nog steeds met heel veel plezier! Luiers verschonen, neuzen poetsen maar ook een knuffel en even lekker gek doen hoort er allemaal bij! Ik ben zeer flexibel en heb nog plekjes vrij op de woensdag, donderdag en vrijdag en in het weekend in overleg!”  

Oosterwolde, Sanne, Gastouder Sanne
Sanne is een gedreven en zorgzame gastouder die graag fulltime aan de slag wil. Ze woont met haar gezin in een ruime woning aan een doodlopende straat. Achter huis ligt een prachtige grote tuin met diverse speeltoestellen.

“Het werken met kinderen is waar mijn hart ligt. Ik ben creatief, zorgzaam, werk gestructureerd en zou graag uw kind(eren) een tweede thuis bieden.  Neemt u vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie!”

Neemt u ook eens een kijkje op de Facebookpagina of site van Gastouder Sanne!  Of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Oosterwolde, Sijke, Kinderopvang Aan het Wijkje
Sijke is al 12 jaar werkzaam als gastouder en biedt verantwoorde, gezellige en huiselijke opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

“Mijn doel is om elk kind een gezellige dag te bieden en ervoor te zorgen dat ze met een blij gevoel naar huis gaan en graag terug komen. Ik pas de activiteiten en uitdagingen aan op de leeftijd en ontwikkeling van het kind. Ze moeten zich op hun eigen wijze en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.”

Kinderopvang Aan het Wijkje is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.00 uur. Nieuwsgierig wat Sijke u kan bieden? Neem dan eens een kijkje op de site!

Sneek, wijk Sperkhem, Jolanda, Gastouder Jolanda
Bent u op zoek naar een kleinschalige, huiselijke en flexibele opvang voor uw kind(eren)? Neemt u dan eens een kijkje bij Gastouder Jolanda. Jolanda is een lieve en ervaren gastouder en biedt opvang op werkdagen van 07.00 uur tot 17.30 uur. Wilt u eens kijken wat ze op een dag zoal doen, neemt u dan eens een kijkje op haar Facebookpagina!