Gastouderbureau Piekeboe is een geregistreerd gastouderbureau dat bemiddelt in gastouderopvang. Ieder jaar wordt er tijdens een inspectie, uitgevoerd door de GGD, gecontroleerd of Gastouderbureau Piekeboe aan de wettelijke eisen voldoet. De bevindingen van deze inspectie worden vastgelegd in een openbaar inspectierapport. Dit rapport vindt u hier.

Het vaste gezicht van Gastouderbureau Piekeboe is Chantal Nicola. Chantal is trotse moeder van een dochter en zoon.

Vanuit mijn ruime ervaring als gastouder, vraagouder en bemiddelingsmedewerker, heb ik het idee opgevat zelf een gastouderbureau te starten. Door de eerdere werkervaring ben ik van mening zowel gastouder, als vraagouder optimaal te kunnen begeleiden en ondersteunen. Doordat ik alleen werk, zijn de lijntjes kort en is het contact persoonlijk.

U kunt van Gastouderbureau Piekeboe verwachten dat wij u voldoende informeren over gastouderopvang en gerelateerde zaken. We nemen de tijd om uw wensen en verwachtingen in kaart te brengen en zullen u met raad en daad bijstaan. Onze werkwijze is helder en overzichtelijk. We zijn flexibel en zorgen bovenal voor een veilige en gezonde opvang.

Kortom: Gastouderbureau Piekeboe levert kwalitatief goede en betaalbare kinderopvang.